Apr 20, 2013

MINI GA 2



SYARAT

1. Buat Entry,Tajuk dan letakkan banner (backlink)
2. Tinggalkan url entry (url blog tidak di terima)
3. Yang belum follow blog ni..sila follow dulu ye
4. Nak tag rakan digalakkan tapi tak wajib ye :)

Pemilihan pemenang berdasarkkan En.Random.Org atau cabutan dari Dable H
 (bergantung pada mood Dable H)

HADIAH

Semestinya bedak arab 50g.Berapa pcs tak pasti lagi ye bergantung pada jumlah penyertaan.

GA ni akan tamat pada 27 April 2013.Pemenang akan diumumkan bila-bila masa selepas itu.


*** dekat fb pun ada buat mini GA juga tau..nak join klik banner shielashoppe kat sebelah tu

GUD LUCK!!




p/s : macam biasalah siapa yang nak join u can click on the banner ok ! 

1 comment:

  1. tq join...jom cek pemenang http://semekarartie.blogspot.com/2013/05/pemenang-mini-ga-2.html

    ReplyDelete