Apr 20, 2013

Makan- Makan Giveaway by Miratul Reyyah





      Syarat- syarat

                                                FOLLOW blog ni.. LIKE page skali taw ;)

 Disebabkan giveaway ni fully sponser by me, so korang WAJIB tekan SINI and  SINI 
  (Tggu Hbs Loading)
                       (Wajib klik iklan tu taw.. ini mgenai rezeki.Nanti hadiah korang dpt tak berkat klu tak jujur..jd kena jujur dan ikhlas ye... )


                                  Buat entry tajuk Makan- makan Giveaway by miratul Reyyah
                                              
                                                       Then, linkkan blog nu kat banner tu..

                                                       Tak yah nak buat entry memanjang eh..

                                                                           DONE! ;)

                                         1 org pemenang dipilih dr top referral n 6 org Random

                                                    TEMPOH : 18/04/2013 - 5/05/2013






                              SENARAI HADIAH / MAKANAN/ JAJAN/KEREPEK.. hehe

                                                            Kek Lapis Sarawak x 1
                                                            
                                                            Popiah Perisa Keju x 1
                                             
                                                           Popiah Simpul Kasih x 1

                                                                Kacang Telur x 1

                                                                   Maruku x 1

                                                                Kuih Sepit x 1

                                                                Kuih Lidah x 1









p/s : nak join click on the banner 







1 comment:

  1. Blogwalking dari segmen yang Sama: http://www.mawarberduri4147.my/2013/04/makan-makan-giveaway-by-miratul-reyyah.html

    Jemput join Giveaway hot&banyak hadiah untuk dimenangi nie…http://www.mawarberduri4147.my/2013/04/april-may-giveaway-by-nabila-medan.html

    ReplyDelete