Feb 23, 2013

stress !!

hari ini kerja kat kilang stress sangat sampai memebri effect kat perut aku and my head . aku kalau stress akan memberi kesan kepada perut dan kepala aku ... hurmm :'(

hari ini stress sebab aku kena tukar tempat kerja lepastuh sama meja ngan akak tuhh ... hurmm x suka x suka . lepastuh dengan botol packing lambat sampai . hurmm memberi kesan terhadap konsentrasi aku bekerja dan target ( output ) aku x dapat nak capai ... hurmm so sad you alls ..

terpaksa pulak menghadap dengan orang gila yang asyik dok terpandang-pandang lepastuh gelakkan aku .. isyyhh haii ... sabar je lahh !!! lepastuh dia suruh aku senyum pulak tuh . aku dah baran dah nih boleh lak dia suruh aku senyum . humm x pelah dia ingatkan aku utk senyum walau apa keadaan sekalipun . betul lah tuh . kalau kita senyum walaupun kita tengah stress dapat lah jugak menenangkan hati kita sikit . 

ok sampai sini dulu ,, sekejap lagi aku sambung balik .. huahua ~~~

2 comments:

  1. biasa la kje dik cm ragam kita jmpe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. omg kak zue ... i really miss you
      hurmm sis sihat ?

      Delete