Jan 21, 2012

my old friends always in my mind forever

i called faten syafiqah to ask about muhammad solehuddin and she told me that he is really the one that i really know ... i miss the moment when i was in form 1 ... i really don't expect that he will be gone ... yes i know someday we will be death for sure but i just ... feel sooo saddd !! 
faten cerita kat aku yang m.solehuddin tergesa-gesa nak turun bawah so dia terjatuh daripada tangga ... lepastuh dia dikejarkan ke hospital and bile doktor rawat dia doktor cakap dalam otak dia ada darah beku so terpaksa buat operation ... after the operation ingatkan dah okay lah rupenye tak ... kesian dia kena cucuk wayar kat badan dia ... sedih sangat bioe tengok gambar dia terlantar kat hospital ... aku tengok dalam blog zyqa pakmin ... littlebebal.blogspot.com ... terkilan sangat-sangat sebab aku lambat tahu ... dengan lagu blog zyqa nye lagi bertambah sedih ... sebak gile !!!


p/s : i really miss the moment yang sempat menjadi kenangan aku dengan arwah ... dengan lawak dia yang amat melucukan tuh ! i really miss u all and i really want to see u all , and sama-samalh kita doa kebahagiaan arwah di alam yang lain ... semoga dia mendapat tempat yang terbaik ! i love you alls ... kalaulah arwah berhati-hati waktu nak turun tangga ........ hurmm dah sampai masa arwah nak buat macam mana ?? aku bile pulak , kan ? !

10 comments:

  1. tapi sis kite as human pun kene ingat kematian kan ? wajib kan ... cume kite tak tau bile masenye ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye sis tw nija...tp xelok ckp cm 2...cm mdoakn...smpai mase kta smua akn mnggal kn dnia..cuma cpt n lmbt...

      Delete
    2. hurmm ape yg sis ckp tuh mmg btul ... i won't say those things anymore

      Delete
    3. enough k ...dont be sad....kta yg idup nie kne trus kn....yg da xde kta sntiasa doakn dia tnang kt sne

      Delete
  2. okay sis thanx for the advice...

    ReplyDelete