Jan 24, 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my


Assalamu'alaikum
Saje scroll tengok tajuk blog daripada blogger-blogger yang lain then terjumpa satu entry ni tentang giveaway... Huhu al maklumlah aku ni kaki join giveaway.. Hehe
Mane taw rezeki Allah nak bagi kat aku dapat menang giveaway ke.. Alhamdulillah

So as usually, please click on the banner kalau nak join :)

psstt *hadiah giveaway kali ini memang gempak !!!
Huhu ;)



website nile

Cara sertai:
1. Buat tajuk entry: Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my
2. Masukkan banner dan linkkan ke: http://www.nile.com.my/page.php?cd=96
3. Senaraikan produk berharga RM150 yang korang berkenan menerusi website Nile.com.my. Jangan lupa sertakan link produk tersebut.

Cara hantar penyertaan:
Lengkapkan butiran seperti di bawah dan emailkan ke give_away@nile.com.my 
CNY Giveaway 2015 (nama penuh)
Link Blog:
Nama Penuh:
No. Telefon:

Info penting!
Semak keputusan di SINI
Tamat: 15/02/2015 jam 11.59 pm

Cara pemilihan pemenang:
Cabutan bertuah via random.org

Haaa, dah tahu caranya? Mudah je kan. Hope informasi di atas membantu anda semua untuk turut sertai bersama. 







Total semua items ni ialah : RM 145.10
Mudah-mudahan ada rezeki.. Insyaallah :D



3 comments:

  1. Salam... yeahhhh selamat mencuba dan semoga berjaya...

    ReplyDelete
  2. gudluck.. :)

    Jemput singgah "Anak buah kesayangan"


    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  3. dtg singgah sini. :)

    (( http://nikainaa.blogspot.com/ ))

    ReplyDelete