Apr 24, 2013

Segmen Makan Donut






Cara nak join segmen ni:
1. Korang mestilahh followers Cik Donut *harus ikhlas 
2. Buat entry, letakan banner kat atas ni dan linkkan ke entry ini ada faham 
3. Pastuh korang letakan link entry kat kotak komen kat bawah tuh...

Hadiah:
Tempat pertama Topup RM 50 *seorang jahh pemenang tempat pertama tuhhh 
Tempat kedua Topup RM 10
Tempat ketiga Topup RM 5 
* Hehe soryy lahh bajet takk banyak sangat haha kalau mood aq baik mungkin aq akan upkan jumlah pemenang sehingga 5 orang kah 10 orang kahh doakan jehlaah mood aq selalu baik ya haha...

Pemilihan pemenang:
Secara rawak maksudnya suka hati Cik Donut lahh nak pilih siapa ya so berdoa jahlahh banyak-banyak nama korang yang Cik Donut pilih ya...

Tarikh segmen:
25 April sehingga 05 Mei 2013
*cehh tarikh mengundi pulakk aku pilih hahha 

Tarikh penyampaian Hadiah :
06 Mei 2013

3 comments:

  1. all the best tau :) eza follow sini, blogwalking ^^

    ReplyDelete
  2. Dari segmen yang same :) Nice your blog . http://fyzaapunyacerita.blogspot.com/2013/05/segmen-makan-donut.html

    ReplyDelete