Dec 9, 2011

futsal and futsal

abg aku lah asyik futsal je ... die cakap die memang dah sebati gile ngan futsal tuh kalau miss satu rase macam rugi gile . agknya dia boleh jadi tak tentu arah kalau x de futsal . hidup dia dengan futsal all the time . nak ajak dia keluar berjalan pun susah . tengok tuh pagi-pagi lagi dah lesap ade tournament kat senawang ... orang sedap-sedap tidur die main futsal . tapi x pelah sekadar meluangkan masa yang terluang tuh dengan futsal . kira ok lah jugak . die tuh memang banyak bakat dari segi sukan semua boleh except for hoki kot ! hurmm kalau bab menyanyi pun boleh n dance . die suka streetdance . huihh macam-macam dia boleh buat . bukan nak puji lebih cuma it's a fact right ? hurmm afiq,afiq ... hahaha ~~ tapi die baik jugak tau and sporting . best lorh dapat abg macam dia . bangga aku ... hahaha xdelah just kidding ... huh stop talking about me ... ! dia memang x pernah miss utk futsal dari friendly sampai tournament . hesyy harapnya dia dapat lah jadi pemain futsal terbaik ! pray for him ... 

7 comments:

  1. biasala laki lau da mnat ...mnat abis absan....
    huhu....smlm x dpt wcbm ngn korg...

    ReplyDelete
  2. hurmm betul3 ... tulah knp akk tak bkk YM smalm

    ReplyDelete
  3. akak buka la smlm.....abg kta ayah mrh sbb dia kne tdo kn dia ad fustal...

    ReplyDelete
  4. yup die kne mrh ... haha kesian !

    ReplyDelete
  5. hahahah.....ksian....pdan muka....

    ReplyDelete